Ben je het zat om elke ochtend weer een mooie eyeliner te zetten en wil je het liefst elke dag opstaan met een perfect lijntje tussen je wimperharen of boven je wimperrand? Dan is een infralash of eyeliner de perfecte oplossing voor jou.

Infralash

Infralash is een techniek waarbij een dun lijntje tussen de aanzet van de wimperhaartjes wordt gezet waardoor de wimpers voller lijken. Een infralash oogt heel natuurlijk en geeft tegelijkertijd je wimperaanzet een volume boost zonder dat het lijkt alsof je make-up draagt.

Eyeliner

Een semi permante eyeliner wordt net boven de wimperrand gezet en is een vervanging van de eyeliner die je elke dag zelf aanbrengt. Een eyeliner zorgt voor een opvallende oogopslag.

De eerste behandeling

De eerste behandeling duurt ongeveer 2/3 uur. We beginnen met een intake gesprek waarin we het door jou thuis ingevulde intake formulier samen doornemen. Daarna leg ik uit wat je kan verwachten tijdens en na de eerste behandeling, overleggen we samen wat je wensen zijn (, bij een eyeliner teken we de gewenste dikte van de lijn uit). Daarna starten we met pigmenteren. Na de behandeling krijg je instructies mee voor de juiste nazorg. Voor het beste herstelproces is het belangrijk deze thuis toe te passen.

De nabehandeling

Om het mooiste resultaat te krijgen bestaat een semi permante make-up behandeling altijd uit 2 behandelingen. De nabehandeling dient plaats te vinden binnen 6-10 weken na de eerste behandeling. Tijdens deze behandeling zullen we nogmaals de gehele infralash of eyeliner gaan pigmenteren. Dit omdat de kleur na de eerste behandeling ongeveer 30% zal vervagen. Ongeveer 10 weken na de nabehandeling zul je het uiteindelijk gewenste resultaat ervaren.

Touch up

Door uv-straling en het natuurlijke proces van huidvernieuwing wordt het pigment in de huid geleidelijk aan lichter. Hoelang dit proces duurt is persoon verschillend. Gemiddeld zal dit na 1 tot 2 jaar zijn. Een touch up bestaat uit 1 behandeling en geeft je wenkbrauwen weer wat meer kleur.

Komt u voor een touch up maar is uw PMU aangebracht door een andere specialist dan plannen we eerst een intake om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook zal dan bekeken worden wat de kosten daarvan zullen zijn.

Infralash / Eyeliner Prijs
Infralash – boven (incl. 1 nabehandeling) € 250,00
Infralash – onder en boven (incl. 1 nabehandeling) € 350,00
Eyeliner – boven (incl. 1 nabehandeling) € 300,00
Eyeliner – onder en boven (incl. 1 nabehandeling) € 400,00
Touch up – binnen 1 jaar € 100,00
Touch up – na 1 jaar € 150,00
Touch up – na 2 jaar € 225,00