Welkom bij schoonheidssalon Gabriëlla. Ik ben Gabriëlla, schoonheidsspecialiste met een passie voor huidverbetering en permante make-up. In 2015 heb ik mijn diploma’s voor pedicure en schoonheidsspecialiste behaald en sinds die tijd run ik met veel liefde en passie mijn eigen schoonheidssalon.

Na mijn opleidingen heb ik mij in diverse behandelingen en technieken laten specialiseren. Zo heb ik de specialisaties voor huidverbeterende massages (bindweefel- en pincementsmassage), acné en elektrisch ontharen behaald en heb ik diverse cursussen gevolgd om me te specialiseren in verschillende peelings, microneedling en brazilian wax behandelingen.

Na al die jaren werd het in 2023 tijd om het roer om te gooien, ik ben daarom weer een opleiding gaan volgen om me te specialiseren in PMU. In december ben ik geslaagd voor de opleiding permanente make-up specialist. Om me volledig te kunnen focussen op de permanente make-up, schoonheidsbehandelingen en huidverbetering heb ik besloten om daarna te stoppen met de pedicure behandelingen.

Ik ben aangesloten bij de ANBOS waardoor het mogelijk is om elektrisch ontharen en acné behandelingen vergoed te krijgen bij de meeste zorgverzekeringen.

Heb jij last van grove poriën, acné (littekens), rosacea, hyperpigmentatie, onzuivere huid, rimpels of andere huidproblemen? Of ben jij opzoek naar een PMU specialist gespecialiseerd in powder brows, infralash en eyliner?

Voel je welkom in de salon. Dan kijken we samen hoe we jou en je huid weer kunnen laten stralen.

Tot snel!

 

Alle behandelingen Afspraak maken