Schoonheidssalon Gabriëlla (voorheen Gabriëlla’s) is een pedicure en schoonheidssalon in de Rietlanden (gemeente Emmen).

Even voorstellen

Ik ben Gabriëlla Schepers-Stam, geboren in 1993 in Emmen. Ondertussen getrouwd en trotse mama. In 2015 heb ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste en pedicure behaald en sindsdien ben ik trotse eigenaar van een eigen pedicure en schoonheidssalon, aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie.

Voorheen was de salon gevestigd aan de kuifmees waar ik samen met mijn moeder werkte en sinds 2020 ben ik verhuisd met de salon naar onze eigen woning aan de zwarte mees.  De salon was eerder de garage van ons woonhuis maar is nu omgetoverd tot een prachtige salon waar ik met heel veel liefde en passie mijn vak uitoefen.

In de salon bied in een breed scala aan verschillende soorten pedicure en schoonheidsbehandelingen voor jong, oud, man en vrouw. Als schoonheidsspecialiste ben ik gespecialiseerd in huidverbetering en heb ik de specialisaties huidverbeterende massage en elektrisch ontharen behaald. Maar ook voor de verzorging van uw voeten ben u bij mij aan het juiste adres.

Bij schoonheidssalon Gabriëlla staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Ik hoop dat elke klant zich op zijn gemakt voelt tijdens de behandeling en naar een behandeling de salon ontspannen en met een grote glimlach verlaat!

Hopelijk tot snel in de salon.

Alle behandelingen Afspraak maken