Powder brows (worden ook wel ombre brows genoemd) is tegenwoordig de meest bekende techniek als we het hebben over permante make-up voor de wenkbrauwen. Deze techniek geeft een semi permante look waarbij het lijkt alsof je wenkbrauwpoeder hebt gebruikt. Door de schaduwtechniek creëren we een wenkbrauw die overloopt van licht na donker.

De eerste behandeling

De eerste behandeling duurt ongeveer 3 uur. We beginnen met een intake gesprek waarin we het door jou thuis ingevulde intake formulier samen doornemen. Daarna leg ik uit wat je kan verwachten tijdens en na de eerste behandeling, overleggen we samen over welke kleur pigment het meest passend is en dan beginnen we met het uitmeten en tekenen van jouw perfecte wenkbrauwen, hierbij is jouw mening ook van groot belang. Als je blij bent met de uitgetekende vorm kunnen we starten met het pigmenteren. Na de behandeling krijg je instructies en verzorgingsproducten mee voor de juiste nazorg. Voor het beste herstelproces is het belangrijk deze thuis toe te passen.
De nabehandeling
Om het mooiste resultaat te krijgen bestaat een semi permante make-up behandeling altijd uit 2 behandelingen. De nabehandeling dient plaats te vinden binnen 6-10 weken na de eerste behandeling. Tijdens deze behandeling zullen we nogmaals de gehele wenkbrauwen gaan pigmenteren. Dit omdat de wenkbrauwen na de eerste behandeling ongeveer 30% zullen vervagen. Ongeveer 10 weken na de nabehandeling zul je het uiteindelijk gewenste resultaat ervaren.

Touch up

Door uv-straling en het natuurlijke proces van huidvernieuwing wordt het pigment in de huid geleidelijk aan lichter. Hoelang dit proces duurt is persoon verschillend. Gemiddeld zal dit na 1 tot 2 jaar zijn. Een touch up bestaat uit 1 behandeling en geeft je wenkbrauwen weer wat meer kleur.

Komt u voor een touch up maar is uw PMU aangebracht door een andere specialist dan plannen we eerst een intake om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook zal dan bekeken worden wat de kosten daarvan zullen zijn.

Powder brows Prijs
Powder brows (incl. 1 nabehandeling) € 425,00
Touch up – binnen 1 jaar € 100,00
Touch up – na 1 jaar € 150,00
Touch up – na 2 jaar € 225,00